Livet

En alldeles fantastisk lördag och en alldeles fantastisk relation

Jag har ju inte haft en sådär superskojig vecka och helg – det är ju jag och mina kartonger.

Men idag fick jag den bästa av hjälp. Bästa finaste K kom och hälsade på. Vi har försökt få till en dejt i evigheter men inte lyckats. Trots att vi bara flyttade några lådor fram och tillbaka, fick en kopp kaffe i ett tomt hus med enbart kartonger och egentligen inte så mycket mer var det ljuvligt. Att ses, prata och bara hänga en stund. SÅ HÄRLIGT!

love-tree

Man har ju sina vänner, dom som man alltid vänder sig till och pratar med. Men idag fick jag tanka så mycket härlig energi så dagens tips är att kika lite utanför boxen även med relationer. Bästisarna i alla ära givetvis men som jag sagt förut – familj väljer man själv – och den här donnan is SO a keeper. Bästa! Det kommer INTE dröja lika länge innan vi har en ny dejt. Tack snälla snälla för idag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: