Inskickad och klar!

capture

Det är sååå mycket som är på gång just nu – idag är dock största händelsen helt klart detta!

Jag har skickat in min första uppsats på utbildningen jag går!

Så läskigt, spännande och så stolt på samma gång. Nu är det bara och hoppas på att det gick bra. Man är ju lätt ringrostig på att skriva uppsatser kan jag säga. Har lagt ner en herrans massa tid på denna dock så jag hoppas hoppas hoppas att det går bra. Det är egentligen inlämning på söndag men eftersom flytten går av stapeln har jag jobbat häcken av mig för att kunna få allt klart innan. Nu när det är gjort är det jag och mina kartonger.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s