Livet

Inskickad och klar!

capture

Det är sååå mycket som är på gång just nu – idag är dock största händelsen helt klart detta!

Jag har skickat in min första uppsats på utbildningen jag går!

Så läskigt, spännande och så stolt på samma gång. Nu är det bara och hoppas på att det gick bra. Man är ju lätt ringrostig på att skriva uppsatser kan jag säga. Har lagt ner en herrans massa tid på denna dock så jag hoppas hoppas hoppas att det går bra. Det är egentligen inlämning på söndag men eftersom flytten går av stapeln har jag jobbat häcken av mig för att kunna få allt klart innan. Nu när det är gjort är det jag och mina kartonger.

 

 

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: