Start på veckan

img_5997

Hej Måndag

Det här inlägget skulle kommit upp direkt imorse när jag tagit bilderna men som så många gånger förr kom liksom livet emellan. I just detta fall blev det dåliga strumpor, glömda skolsaker och inbokade möten…

Tanken var att dessa bilder skulle peppa för lite måndagsinställning. Att trotsa värmen i sängen och komma ut på en PW före frukost. Få saker ger en så bra start på dagen som att mot alla odds släpa sig upp ur sängen och ge sig ut. Jag har ju fördelen numera att ha Frasse som draghjälp. När vi gick ut 6.30 imorse var det så här vackert nere vid sjön där vi bor. Helt magiskt.

Få saker är så vackra som soluppgång (eller nedgång) vid en sjö. Det är något speciellt med att stå där på strandkanten och bara lyssna på tystnaden. Det liksom bara sprutar feel good och laddande energier. En stund där med bara dig själv som sällskap följs lämpligen av bästa pepplåten på lite för hög volym när du skuttar hemåt. Glöm inte att piffa lite extra sen när du duschat för att skrämma bort de sista trista måndagstankarna.

Nu är ju måndagen snart slut men det går lika bra att boosta en tisdag så ställ klockan och ger dig ut imorgon bitti. Bästa starten på vilken dag som helst!

img_5998img_5988img_5999img_5991

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s