Livet,  Träningen

Color run 2016


Såååå roligt igår! Kallt som attan och väääääldigt korta o stumma hälsenor idag men jag gick inte ett steg igår – ”sprang” minsann hela vägen. Med noodlehairet och allt! 

Det gick inte fort men vi är sjukt nöjda ändå! Vansinnigt kul arrangemang även om jag hittade grön färg mellan tårna när jag kom hem! 


Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: