Livet

Höst hos Åhléns

Inte helt oväntat missbrukar jag inredning just nu. På alla forum, sidor, butiker, bloggar och övriga medier jag kan hitta. Har ett helt hus att inreda och kan knappt sitta still för att det kliar SÅ i alla fix-och-trix-nerver.

capture

Åhléns har länge varit duktiga på inredningsdetaljer och småpiff men nu bröjar det dyka upp större och större möbler vilket är superkul! Jag tycker dom har riktigt fina saker men tyvärr har jag inte haft någon bra Åhléns nära mig – det är Täby möjligtvis. Men! Nu finns en STOR fin Åhléns i MOS (såklart) och där är jag ju titt som tätt.

Det kommer garanterat smyga in saker från Å på Villa Vinbär. Några av mina favvisar just nu till sovrummet och kontoret.. Det är där vi har börjat renovera så där ligger fokus mest just nu.

capture

11 dagar kvar till flyttlasset går!!!!!

 

2 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: