Livet

Icas Familjekasse

Jodå, nu har vi testat en ny matkasse. Var bra länge sedan men mitt i alla flytt och renoveringsprojekt känns det extra skönt att ha middagen klar.

Icas kassa hämtar man upp på sin ICA-butik. (Extra plus med att ha kassen från ICA är ju att man får sin ICA-bonus – alltid något) Smidigt nog får man hämta sin kasse på måndagar så man har maten klar för veckan när det är träningar, simskola och andra aktiviteter. Vi har valt en kasse som innehåller 3 middagar för 4 personer varje vecka. En av middagarna är extra anpassad för laga-mat-tillsammans-med-barnen-middag och den testade vi ikväll.

img_5868

Maten i den här första kassen var kanonfin. Fina grönsaker och kött. Litet minus dock att laxburgarna vi gjorde idag var klara. Jag hade nog hellre sett att man fick lax i bit och fick göra sina egna burgare men det är nog tänkt att det ska vara lätt att göra allt med barnen och köra matberedare och sånt ingår nog inte då.

img_9155

Viktor och Fredrik körde potatis och burgare medan jag och Harry gjorde dressing och grönsaker. Viktor var projektledare och höll koll på receptet. Det höll dock bara tills Harry såg att det fanns lite pyssel på sista sidan – Lollo o Bernie är med på ett hörn i ICAs kassar!

img_9161img_9170

Middagen fick alla tummar upp från barnen och både jag o Fredrik tyckte maten var precis så som vi förväntat oss. Enkelt och lätta smaker som passar kidsen. Bra betyg med andra ord. Imorgon väntar fläskkompletter som Harry säger!

img_9179img_9178

Kommentera

%d bloggare gillar detta: