Pyssel och Fix

Årets bok – nr 8 i serien om oss

img_9144

Så är den levererad och klar – den åttonde boken om vårt liv. Nästan 100 sidor om vårt år.

Jag gjorde den allra första på skoj som en lite kul present på vår första årsdag. Sen gjorde jag en för det andra året.. och sen har det rullat på. För varje år vi varit tillsammans finns det nu en bok med bilder och minnen på allt vi gjord under året. Numera ger jag den till Fredrik på vår förlovningsdag – som ju är just idag.

img_9145

Årets bok består för första gången nästan bara av helsidobilder. Det är inte ofta vi har fått ihop så mycket resor på ett och samma år som detta år – vi ”tågluffade”till Köpenhamn på höstlovet, vi var i fjällen på påsklovet, jag o Fredrik åkte till Malaga och så såklart bilsemestern i sommar. Boken är därför proppad med glada semesterfirare men också lite jul, födelsedagar och annat viktigt. Såklart fick även köpet av Villa Vinbär ett uppslag. Dock kommer den långa historien om Vinbäret i nästa bok när vi firar 1 årsdagen i huset.

img_9141

Det har blivit en snygg liten hög med böcker – de äldre börjar dessutom bli sådär härligt välanvända. Barnen älskar att titta i böckerna och jag har dom alltid liggande framme så vi kommer ihåg att titta och minnas allt härligt vi gjort. Harry kan ju dessutom spana in sig själv från allra första dagen i sitt liv.

Tycker det här är ett så himla bra sätt att använda bilderna man tar på – förr fick man ju liksom alltid bilderna på papper men numera har man dom mest i mobilen och där gör dom ingen glad. På det här sättet har man liksom alla foton och alla minnen på ett och samma ställe. Mycket smidigt!

img_9140

2 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: