Hus och Hem

Efter 5 byggdagar

En veckas bygge – all rivning är klar och uppbyggnad är på gång! 

En kompis som är röris kom och hjälpte oss att ta bort ett par element – med sig hade han sin son. Så söt!!! Han och Frasse gjorde sitt bästa för att hjälpa till. Den ena jagade sin egen svans och den andre stoppade skruv och spik en alla hål och spricker han hittade. 

Kolla! Ny gipsväggar i hallen! 

Och en vägg till kontoret…

Nya ”hålet” där stora garderober ska stå i hallen. 

Nu har även ett nytt gipstak kommit upp i sovrummet!

Och ny vägg där dörren var till rummet som ska bli Walk in Closet. 

Ovanför alla dörrar satt förut fula ”fönster” med gammalt fult glas. Jag förstår tanken för att få in ljus men vi sätter igen dom och får jobba med belysning istället i hallen. Sista ”hålet” som ska sättas igen nu är i Harrys blivande rum. 

Hallen blir mörk men med en ljus snygg tapet och mycket belysning tror jag det blir kanon ändå! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: