Livet

Jumpsuit 

Efter en alldeles utomordentligt trevlig kväll är det dags att krypa i säng. Vi var hos vänner på middag (åt galet god mat – receptet kommer imorgon)! 

Vet att jag lovade bilder från bygget och det kommer! Imorgonbitti dyker det upp rykande färska bilder… 

Men nu till något annat – kvällskläder! Jag är en sån där som gärna hoppar ur jobb/kväll/vardagskläder direkt när jag kommer hem och kryper i något soft och gossigt. Tyvärr har ju dessa favvoplagg en förmåga att vara nån gammal urtvättad top och stora mjukisbrallor. Den här hösten ska det bli ändring – mina myskläder ska få sig en uppfräschning. Först ut i detta projekt blev nedan jumpsuit. Bekväm är bara förnamnet! 

Denna kommer den H&M och finns i blått /vitt också. Kan bli så att jag måste införskaffa även den. Så mjuk och skön men ändå med lite tyngd så fallet blir fint. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: