Livet

Sjukstugan fortsätter

Men huuuuur förkyld kan man vara?!? Trodde jag skulle jobba idag men icke. Har legat platt i soffan under en filt precis hela dagen. Surt! 

Medan jag ligger här snurrar tack och lov resten av världen vidare – bland annat började vår snickare i huset imorse! Whiii! Nu ryker allt från tak och väggar till gamla elkablar och dörrar. Sjävklart kommer det uppdateringar här vartefter det händer grejer! 


Nu i eftermiddag fotades killarna också. Samme grymma fotograf som fotade vårt bröllop fotar kidsen i Viktors skola så då kan man passa på att få killarna på samma bild. Är alltid grymt nöjd med hans bilder så det blir ett nytt kort i år också mamma – bara göra ett ”hål” till i barnbarn-fotoväggen! 

Nej men om man skulle lägga sig och vila lite då kanske. Har ju trots allt varit uppe i nästan 30 min nu………

Kommentera

%d bloggare gillar detta: