Livet

Mörker


Bitter. Det är bara förnamnet. 

Längden på min to-do-list för de närmsta veckorna är larvigt lång. Alltså larvigt. Så om jag har tid att ligga här? Nope. Inte för fem öre. 

Men! Jag har lärt mig min läxa. Jag har testat att gå emot kroppen och köra ändå. Jag har provat att gå till jobbet, tränat, gått på möten, fixat och donat när jag varit sjuk. Och vet ni?! Det går inte. Det går inte att vara perfekt, piffad och med på allt när kroppen säger ifrån. Jag har provat. Och fått sota för det.

Så. Idag borde jag ju såklart varit på jobbet. Borde varit på gymmet. Borde planerat flytt, packat och kollat färg och tapeter. Alla dom sakerna vill jag göra. Och jag vill göra dom perfekt. Men inte idag. För idag BEHÖVER jag bara vila. Så här ligger jag nerbäddad i soffan och vilar. Utan att ha panik över alla borden och måsten. För jag har ÄNTLIGEN lärt mig att den där listan kommer ligga kvar och vänta på mig tills jag är frisk och kan beta av den sådär perfekt som jag vill. Och det enda jag ska göra just idag är att ligga precis här och vila så jag blir frisk! 

Det –  Mina vänner och alla ni andra – Det kan kan vara min absolut viktigaste läxa jag någonsin lärt mig. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: