Livet

The scent

img_5724

Har blivit med ny parfym!

Det är så svårt med parfymer tycker jag – doftar en sak i flarran, en sak på en sån där testpinne, en helt annan på dig själv och så en heeeeelt annan doft på en annan person. Klurigt.

Jag brukar vela, vänta och springa in på butiken 100 gånger och testspruta innan jag bestämmer mig. Men denna gång blev det spontant. Och först var jag övertygad. Sen blev jag övertygad efter några timmar (när jag öppnat den givetvis) att den var helt fel. Messade till och med en kompis för att fråga om hon ville köpa den. Men nu – nu tror jag den är rätt. Fasen va svårt. Får ge den några dagar och sen utvärdera. Be alla på jobbet att snusa på mig för att få utlåtanden kanske 🙂

img_5723

En annan ytterst viktig sak när det gäller parfym är att flaska och förpackning är snygg. Boss har lyckats sådär här måste jag säga. Flaskan gillar jag, känns både lyxig och genomarbetad men själva förpackningen tycker jag är lite tam…

Det kliniska utlåtandet om vad detta är för doft lyder som följer –

Nu har Hugo Boss, efter artistic director Jason Wus kreativa vision, förverkligat BOSS-kvinnan för BOSS Womenswear i BOSS THE SCENT for her – en kraftfull och samtidigt mycket feminin doft. Denna lyxiga och sensuella parfym är inspirerad av förförelsens konst och det oemotståndliga i att komma närmare. Den är en självklar kvinnlig motpart till den manliga doften, utformad för att locka fram en oemotståndlig, förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den. Utsökt fina noter av persikor i honung och späd blommande fresia i toppen väcker attraktionen. I hjärtat pulserar förtrollande Osmanthus som förför och intensivt rostade kakaobönor väcker lusten till liv i basen.

img_5722

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: