Livet

Höst heels

När vi var i Göteborg på WOW hade vi ju rätt späckat schema men på grund av (eller tack vare kanske i just detta fall) var vi tvugna att jaga gummistövlar på all världens skobutiker.

I jakten på gummibeklädda skodon sprang jag på dessa skönheter på Åhléns. Visste inte att Å hade ett eget märke med skinnskor men tydligen. Dessa satt som en smäck och fick därför smyga ner i en påse på vägen ut. HAHAHA alltså jag betalade för dom – det där lät HELT fel!

img_5693-2

Ivigde dem igår när det verkligen var höstkänsla ute. Idag blir det ballerina igen (tjohoo) men gårdagen var ju rent deprimerande. Var på IKEA en sväng i jobbet och skulle fota spegeln som inspo för nya WIC:en på Vinbär men fick ju med hela mig också! Fågelkappan på!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: