Träningen

Före frukost 


Den barnsliga stoltheten som infinner sig efter att ha hunnit (läs orkat) ge sig ut och springa (läs halvt krälat) en runda före 6.30 på morgonen! 

Håll käften va grym jag är liksom! 

Och Freeeeedaf på det! Kan ju inte annat än bli bra det här! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: