Livet

Allt sitter i huvudet

God morgon!

Torsdag redan – snacka om att det går undan.

Det här med inställning då. När min klocka ringde idag trodde jag på riktigt att jag var död och hade vaknat hos Hades. Det GICK inte att få upp ögonen. Släpade mig upp typ en timma försent och fick således stressa häcken av mig. Tack och lov var Viktor hemma så han tog Frasses morgonrunda. Hade helst krypit i mjukisbyxor och luvtröja MEN! Det är här inställningen och ”rätt” tänk kommer in. När det är förjävligt och hela livet är emot en. Det är då man gör ALLT tvärtom vad man vill.
Istället för myskläder skuttade (eller i alla fall mentalt, det var väl mer kröp) i en klänning. På med lite bling och piffade en frisyr.

Älskar klänningen – kommer från New Look/Zalando.

Frulle är ett måste för mig alla dagar, spelar ingen roll hur stressad jag är, frukost måste jag ha. Men sen kommer nästa pepp-session. I bilen gäller det att få fram rätt feeling så inte hela dagen går i slowmotion. Musiken! På väg hem från jobbet lyssnar jag nästan alltid på ljudbok för att varva ner och släppa jobbet men på väg TILL jobbet är det pepp deluxe som gäller. Idag körde jag på gamla klassiker som verkligen får fart på humöret!

Körde en playlist som spotify själva gjort – heter Sommarhits retro! Så mycket gamla bra låtar som funkar finfint att poppa med till i bilen. När ingen hör dig sjunga liksom….

När man sen kliver ur bilen på jobbet är den där sura, trötta känslan som bortblåst och bara för att tog jag trapporna istället för hissen! Nu rockar vi den här torsdagen! Woop Woop!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: