Livet

Jag ska plugga i höst!!

Fick just den bästa nyheten! Jag ska plugga i höst! SÅ roligt!!

Under hösten ska jag såklart jobba som vanligt men ska även peta in lite studier vilket känns så himla kul. Jag ska läsa en distanskurs på IT-högskolan i Göteborg som heter Sociala Media-koordinator. Det var länge sen jag satt i skolbänken men med nya arbetsuppgifter på jobbet behöver jag lite nya kompetenser.

social-media31-e1420791749762.jpg

Kursen är som sagt på distans så jag kommer klämma in lite plugg på arbetstid men sen blir det till att planera kvällarna väl så jag hinner plugg resten hemma. När jag är klar i december kommer jag ha ett diplom som ger mig rätten att kalla mig Social Media-koordinator. Det är SÅ ett steg i rätt riktning för mig.

Det drar igång redan den 12 september och ska bli SÅ spännande!

Capture.PNG

Nä – dags att få i sig lite lunch då kanske.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: