Stenar upp och ned

Bästa sättet att få hem finfina saker är att prenumerera på tidningar. Det har min mamma lärt mig! Hon har alltid tagit prenumerationer på roliga tidningar för att få de extra roliga premierna.
Numera får man med grymt bra grejer! Några nummer av en tidning man ändå gärna läser och så får man värsta presenten på köpet. För en struntsumma. Perfekt!

img_5507

Detta är min senaste premie som ramlade ner i brevlådan igår – jag får några nummer av en träningstidning och detta sååå fina set från Edblad kom på köpet.

Smyckena är superfina. Små nätta guldkedjor med roligt upp-och-ned-hängande gnistrande stenar. Det är SÅ jag. Fina och stilrena men med lite extra glitter och en twist.

img_5506

Capture.PNG

Har en ytterligare grym prenumeration på gång. Ett gäng nummer av ELLE Decoration (som jag älskar!!) och i premie kommer det dyka upp 6 skålar från Rörstrands serie Swedish grace. Kan inte låta bli att längta lite – både efter tidning och premie.

Nä men det här får nog vara dagens tips! Nästan så jag vill kalla det spartips!! Haha, nu suckar både min mamma och min man över min logik.

En reaktion till “Stenar upp och ned

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s