Livet

7 års olycka

Tyckte väl att det skramlade lite oroväckande när jag tog upp min contour-palett i morse. Fasen också!! Den överlevde tydligen inte flygresan hem från Göteborg. Tänkte först att jag ändå kanske kunde behålla halvan med själva sminket men fick ge mig – hela paletten är full med glassplitter. Kommer se ut som en zombie efter jag skurit upp halva fejjan om jag försöker sminka mig. Så den fick åka i soppåsen och jag får börja sökandet efter en ny. Typiskt när det var så mycket kvar!

Den paletten är från Makeup Revolution – ett tokbilligt märke från UK. Jag har ett par andra paletter därifrån som är riktigt bra. Men vad är det med smink? Även om jag vet att den är bra blir man ändå lite sugen på att testa något annat. Så dumt egentligen. För köper jag en annan som jag sen kanske inte gillar kommer den bli liggande i en låda och jag får köpa ytterligare en. Snacka om i-landsproblem. Någon som vet en bra contour-palett för en hygglig peng. Jag lägger gärna ut pengar – men inte på smink. Där är jag rätt snål. Tycker mycket ”budget-smink” är minst lika bra som dyrgriparna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: