Äventyren

Way out West igår

Det REGNADE igår. Det var inte bara lite dugg och skurar – vi snackar HÄLLREGN! Jag har typ aldrig varit så blöt I hela mitt liv. MEN – vilke stämning! Så glada människor, underbar stämning, musik och sång överallt. Magiskt!

Tack vare en underbar tjej I Metros monter fick jag och min kollega Madde varsin regnponcho. Den var räddningen kan jag säga. Men trots regnet  var humöret på topp. I vår monter har vi karaoke och den har gått varm kan jag säga.

 

Vi lämnade I princip inte vår monter under kvällen med gjorde ett undantag – Zara Larsson. Vilken tjej det där är alltså. Så bra! Det var ingen idé att ens tänka på att filma eller ta massa kort, regnet höll liksom I sig kan man säga. Men stämningen var det inget fel på!

Och så dessa stackare. De ser faktiskt bättre ut på bild… Jag kunde på riktigt krama ur sulorna. Dom är fortfarande dyngsura men det är löst – idag kommer fullkomligt skutta runt I dessa VATTENTÄTA godingar. Nu kör vi!!!

13895175_10153583003236152_7897175274825390932_n.jpg

Kommentera

%d bloggare gillar detta: