Packad igen

Lilla väskan uppackad och stora packad! Imorgon bär det av till Göteborg för Way out West med bästa jobbgänget! 

Resan till ära så inviger jag höstens väskinvestering! En svart sådär alldeles jättelagom stor och praktisk sak från Tory Burch. 


Jag gör ju mitt bästa för att använda så mycket färg det går – tycker att man blir glad av att piffa färger men en svart väska är nästan ett måste. Har inte haft en svart sedan jag sålde min stora Marc Jacobs men nu var det dags. Får pigga upp mig med att Dustbagen i alla fall bjussar på en färgglad bård. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s