Livet

Kalas på Djurönäset

Vilken dag och framför allt kväll vi hade igår! Bra möten, strålande och peppad säljstyrka och en sååå välorganiserad och rolig kväll! 

Man hade byggt upphala temat kring folkpark. Och lyckats så bra! Scen med dansband, kringvandrande artister, spel, sockervadd och musiker som gick runt och spelade vid borden. 

Klänning från H&M piffas med halsband från Sweet Deluxe. Dom enda klackarna jag kan ha med min fot kommer från Clarks och clutch från Lucca Baldi. Man kan säga att även omtag kände mig fin var jag sååå felklädd – det var sol när vi gick men det blev KALLT! Nu är tydligen sommaren slut så det är bara dra fram dunjacka och mössa! 

Vi bjöds på grillbuffe och jag måste säga att den var riktigt bra. Min inställning till buffé är ju sådär så det är alltid med viss tveksamhet jag hugger in på mat som massa människor redan kladdat i. 

Min fina bordsdam Madde som är en av mina närmsta kollegor. Det är ett sånt privilegium att jobba med människor som man även kan kalla vänner. Vårt team är helt magiskt och vi har så himla kul ihop. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: