Konferens! 

Jajamen! Nu drar jag iväg på konferens till imorgon. Vi ska till Djurönäset och konferensa lite med vår externa säljstyrka. Jättekul att äntligen får hänga med på lite såna här grejer – äntligen får jag vara med för att jag ska, inte bara för att det är ”smidigt att ha med assistenten”. 


Känns så himla kul att komma igång med jobbet igen. Massa skoj händer i höst och jag känner mig tokpeppad! 

Lite nytt måste man ju ha till hösten – en ny blus från Odd Molly åkte på idag och så måste man ju bara älska min lilla apa. Den sitter som en smäck på min speedy. Hittade den på Asos och kunde bara inte motstå. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s