Livet

Mera båtliv

Ahhh idag fick vi minsann ge oss ut på sjön igen. Tack snälla Pia och Artur för att ni tog med mig och Harry på en alldeles underbar tur!!

Jag har absolut ingen som helst aning om vart vi är men fint var det! Det tog sin tid att hitta en ”ledig” plats idag när det var så fint väder men till slut fick vi oss en liten klipphäll och möjlighet att bada. Härligt!

Vi har verkligen fått mersmak av det här med sjöliv. Gud så mysigt och härligt det är att vara på sjön. Både att åka, hoppa i vågor, finåka och kolla in alla maaaagiska sommarställen och ligga och gotta oss på en klipphäll…

Vi fick se både Cindi och Birka Paradise swisha förbi. Jäklar va stora dessa båtar är alltså!

Och så kanske världens coolaste båthund. Tarzan har verkligen INGA problem med att åka båt – tvärtom. Han hoppar och skuttar på båten som han aldrig gjort annat. Den där hunden var SÅ en bergsget korsad med en apa i ett tidigare liv.

Det är så himla kul att Harry gillar det här med båt. Han tycker det är så himla kul. Han sitter längst fram på båten och bara skrattar eller står upp i båten och väntar på vågor. När det guppar riktigt bra och stänker riktigt mycket är det som bäst.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: