Livet

Dagens bravader

Det här med sommarlov är fina grejer. Som jag (och hela familjen såklart) har älskat denna sommar. Vi har njutit på så många platser och av så många anledningar så det är larvigt. Jösses vad vi har blivit bortskämda med just sommarlov i år.
Idag hände det dock – efter näääästan 7 veckors ledighet – jag längtar till jobbet.
Jag ser faktiskt riktigt rejält fram emot att sätta tänderna i hösten. Det är nytt, nytt, nytt som gäller. Det är nytt på jobbet. Det är nytt för Fredrik på jobbet. Harry blir störst på dagis. Viktor störst på skolan. Nytt hus. Nya äventyr. Japp! Jag är redo. Jag är beredd.
Känns så sjukt härligt att inte för en sekund har jobbångest eller olustiga känslor över att semestern är slut. Jag inser mer och mer att jag äntligen har landat. I mig själv och min plats. Jag är på rätt ställe helt enkelt. Eller ja, vi ska ju flytta några hundra meter om några veckor men DÅ är det rätt.

Jag och Harry startade upp dagen med att åka och blocket-shoppa ytterligare ett rejält gäng flyttlådor. Nu har jag lite över 150 lådor så det bör väl räcka ett tag.

Vädret såg ut att bli lite sisådär idag så vi bestämde oss för att köra en bio. Sjävklart sprack det upp och blev superfint men har en 5-åring bestämt sig för bio så har han. Punkt slut liksom. Så en sväng till Täby för Ice Age 5 fick det bli. Absolut helt ok film, Harry gillade den, men dom första är ljusår bättre.

På vägen ut smet jag in på Sephora och köpte på mig fransprimer och mascara. Det gäller ju som sagt att börja ladda för jobb nästa vecka. Har knappt sminkat mig på 7 veckor så det var en hyggligt torr och trist mascara som låg och skrotade i sminkväskan.

Detta ska ju vara världens mest sålda mascara så jag kan ju säga att mina förväntningar är höga. Vet att Benefit även har en mascara som heter Roller Lash som också ska vara grym men damerna i butiken hävdade denna så jag börjar här. Primern är smidigt nog mörkbrun så jag räknar med att den ska fylla ut rejält innan mascaran åker på. Återkommer om förväntningarna motsvarades i nästa vecka.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: