Livet

Ni vet det där med halsband

Lööööördag!! Och bröllop idag. Så dagen fram till 15 består av målande av naglar, lockande av hår, piffande av kläninng och styrande av smycken och hårdekorationer.. Såå roligt!

Ett halsband som jag från början tänkte ha på bröllopet blev ratat och kom därför till användning redan igår när vi hade gäster. Lite extra allt – helt i min smak. 


Har även matchande örhängen men att ha båda samtidigt blir lite mycket även för mig. Det kommer från MQ vilket var lite oväntat. Har aldrig köpt smycken där förut faktiskt. 

Tillbaka till locktången då.. 😂

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: