Livet

Villa Godthem

Jodå, jag lever. Men har sån där riktig semester. Utan dator. Så himla skönt. Men lite abstinens efter att skriva av mig får jag så ett litet mobilinlägg måste jag smyga in med. 

Jag och Fredrik va på vår årliga sommardejt. Alltid lika mysigt. Villa Godthem och 5-kamp på grönan med A och M. Perfekt kväll! 

Vi stannade till i Kungsträdgården innan middagen. Är i stan så sällan så att bara sitta en stund och kolla på folk är rena nöjet. 


Jag körde mat från havet både till förrätt och main. Alltså rårakor med kalixrom – behövs inte ord ens en gång. 

Abborre med sommarkantareller, skirat smör och färskpotatis. Gudomligt. Fredrik däremot tog råbiff. Kan inte riktigt med den där stora högen rått kött men han älskar det. 

Och så en Pavlova med jordgubbar till kaffet. Perfektion som avslutning på en middag.


Och så till Grönan! 


Det blev en väldigt jämn 5-kamp men till slut stod jag och Fredrik på delad första plats. Sjukt nöjd!!! Eller ja, Fredrik hade gärna fått komma efter mig men nööööjd med att jag kom först! 

Avslutningsvis blev det både Blå tåget och kärlekstunneln. Känner att vi verkligen tog ut svängarna på karusellerna! 😂


Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: