Sista dagen

Vi håller på att packa ihop, tvättar alla kläder och samlar ihop alla våra pryttlar. Imorgon börjar vi åka hemåt igen. Men en veckas ytterligare äventyr är på schemat innan vi är hemma igen. Vi ska förbi Salzburg igen och sen siktar vi på ett par nätter i Berlin, färjan till Danmark och sen ett par stopp i hemma i Svedala. Men innan vi helt ger upp värmen ska vi ta en sista sväng ner på stan för middag och ett par sista dopp i poolen.

IMG_8700

Harry har gått från att helst vara uppe på land (en riktig fegis när det kommer till vatten) till att vara värsta fisken. Han hoppar och far som aldrig förr i vattnet. Det var lite vår förhoppning med att ha pool i två veckor. Trots simskola har han liksom inte riktigt vågat. Nu jäklar är vi på gång inför höstens simskola!

IMG_8917IMG_8907-crop

Möjligtvis är det här sista poolbilden som vi tar. Men det gör inget. Två veckor i detta paradis och vi är mer än nöjda. Nu är vi laddade för att se nya saker, besöka nya städer och förhoppningsvis några nya äventyr. Dock känner jag att reskassan inte riktigt mäktar mer fler ”äventyr” med tysk trafikpolis. Det hoppar vi över på hemvägen!

IMG_8932

Möjligtvis dyker det upp ett par middag/matbilder ikväll men om inte hörs så blir det här Hej då från Kroatien. Nästa gång jag dyker in här bli i så fall ifrån Österrike igen. En Schnitzel till måste vi ju ha innan den här resan är över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s