Dagens boktips! 


Just läst ut denna och jösses vilken feelgood-bok! Jag älskade den!!

En av mina favoriter är Joanne Harris – Chocolate ni vet.. Även om det inte alls är min favorit av hennes böcker. Det är liksom något med hennes sätt att beskriva.. Alla dofter, smaker, känslor och på nåt sätt få allt från mat till frukt och doften av choklad att bli relevanta för historien. Nu äntligen finns det en svensk författare som bemästrar detta – nämligen Emma Hamberg. Den här boken, Rosengädda Nästa, kom redan 2012 men jag har heeeelt missat detta absoluta guldkorn. 

Det är bara att slänga sig i hängmattan och sträckläsa denna underbara historia om några vilsna själar som hittat varandra bland mat, fransk historia och folkdans blandat med Hänt Extra, förortsbetong och en grillkiosk! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s