Bloggbussen 2012

Dagens boktips! 


Just läst ut denna och jösses vilken feelgood-bok! Jag älskade den!!

En av mina favoriter är Joanne Harris – Chocolate ni vet.. Även om det inte alls är min favorit av hennes böcker. Det är liksom något med hennes sätt att beskriva.. Alla dofter, smaker, känslor och på nåt sätt få allt från mat till frukt och doften av choklad att bli relevanta för historien. Nu äntligen finns det en svensk författare som bemästrar detta – nämligen Emma Hamberg. Den här boken, Rosengädda Nästa, kom redan 2012 men jag har heeeelt missat detta absoluta guldkorn. 

Det är bara att slänga sig i hängmattan och sträckläsa denna underbara historia om några vilsna själar som hittat varandra bland mat, fransk historia och folkdans blandat med Hänt Extra, förortsbetong och en grillkiosk! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: