Pula Stad

Idag var vi in till Pula Stad och käkade lunch. Passade givetvis på att äta en fisk- och skaldjurplatta. Barnen fick däremot kycklingspett. Vilka tror ni åt fisk och musslor så det sprutade ur öronen? Jodå – det var ungarna! Vi fick skicka i oss maten för att ens få något. Nästa gång blir det skaldjur till samtliga! 


Tycker det är så kul att få in hela fiskar – så man liksom ser vad man äter. Viktigt för killarna också – allt är ju liksom inte fiskpinnar i ett paket. Ett extra Tack till pappa som lärt mig hur man rensar fisk! 

Jäklar vad ben det finns i en firre! 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s