Summer tour 2016

När dagen bara går… och ett boktips!

Idag har vi inte gjort många knop. Vi har hängt vid poolen och bara varit. Det har faktiskt varit liiiite svalare idag, det blåser en del, men det är en bra bit över 30 grader ändå tror jag. Det är nästan märkligt hur fort tiden går fast man inte gör något egentligen. Och det är helt klart märkligt hur länge barn kan bada. Om vi inte tjatar på killarna hade dom legat i poolen från frukost till middag.

IMG_8446

Fast det inte på något sätt syns på bilder och trots att jag tillbringar mer tid under ett parasoll än i solen, alltså myyyycket mer tid under parasollet, håller min hud på att släppa från ryggen. Så himla kul när man äntligen gått från genomskinlig till hudfärgad..

IMG_8438

Jag vill också ha hela trädgården fylld med vindruvor. Här har dom vindruvor som solskydd på altanen liksom. Inte alls rättvist! Kan tänka mig några palmer också när jag tänker efter.

IMG_8435

Jag brukar ju vanligtvis ha en del mat och bak i bloggen men dessa veckor finns det inte mycket att skryta med – vi lever på vattenmelon och grillat. Bean är bytt mot Ajvar och de vattniga tomaterna vi är vana med hemma är som bortblåsta till förmån för dessa heeeeelt underbara stooora saftiga tomaterna som finns här. Det är en av de bästa sakerna med att vara utomlands – frukten och grönsakerna smakar magiskt!

img_4397

img_4401

Just det! Kan ju komma med ett boktips! Har snart läst ut debutromanen av Kaaberbol&Friis. Vet inte riktigt hur många som finns i serien än så länge men jag har med mig del två också. Det är helt galet vad Danmark sprutar ut bra deckare numera. Denna är riktigt spännande och har en lite skön twist då man inte alls fokuserar på själva polisarbetet utan istället får följa en sjuksköterska som hamnar mitt i smeten. Första boken handlar om barnhandel vilket ju titeln nästan avslöjar. Det är på gränsen till vad mamma-hjärtat klarar men jag hoppas det går bra i slutändan!

img_4396

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: