Summer tour 2016

Några första från poolen

Men så här är det tänkt att livet ska vara! Ingen anledning att titta på klockan. Äter när man är hungrig och sover när man är trött. Bara umgås, bada, sola och vara.

Ikväll sätter vi fart på grillen och testar kroatiskt kött. Jag måste säga att det är väldigt välsorterat i butikerna, eller i alla fall den vi har handlat i. Det finns mängder av färskt kött, korvar och skinkor. Vi som älskar kallskuret har gott lott kan jag säga.
IMG_8411

IMG_8419

IMG_8417

IMG_8423

IMG_8412

Jojo, bilderna på barnen är ju fina, en annan ser mest ut som en strandad vit sjöhäst med bikini. Om några dagar är färgen förhoppningsvis inte genomskinlig längre men det där med sjöhästen blir svårt att fixa till på ett par veckor…. 🙂

 

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: