Ljubljana 

Jodå! Den här staden levererar den också! Till en början med den bästa service man kan tänka sig på hotellet! Får bilen parkerad, väskor uppburna, dörrar öppnade och en hel lägenhet till ”rum”. 


En tur på stan med grymt god mat, strosande med lite torgshopping. Dansare och musikanter på gatorna och avslutning med gooood glass. Glass verkat dom gilla i den här stan. Det ena finare stället efter det andra med mängder av glass och tillbehör. 


Harry lämnar slantar till höger och vänster när vi tycker någon förtjänar det. Det är ju ett utmärkt sätt att bli av med alla määääängder mynt man får när det är Euro. Hur många olika mynt kan man behöva liksom?! 

Men det är VARMT! Nu längtar vi till ”vårt” hus i Kroatien där poolen troligtvis kommer bli ordentligt använd. Sista 20 milen nu och sen är vi på plats! (Just nu känns det inte jättelockande att åka 250 mil hem igen om två veckor… Vi låter helt enkelt bli att tänka på det)  

Hörs i Kroatien! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s