Summer tour 2016

Legoland – själva parken

Men alltså svenska nöjesparker måste börja åka på studieresor till dessa GRYMMA parker som finns utomlands. Snygga, välskötta, intresserad och engagerad personal, åkattraktioner som faktiskt är FÖR barn, roliga miljöer, fina priser som man faktiskt kan vinna, bra käk och allmänt väl genomtänkt planering av parken. Vilken dag vi haft! 

Så taggade inför första dagen! Och i matchande skor – heeeela familjen. Bästa skorna på länge. Från Champion. Och inte nog med att dom är sköna – bra pris också. 


Det finns såå mycket bra för Harrys ålder. Både sånt han kan åka själv men sen får han faktiskt åka det mesta med oss. Viktor tror jag kunde åka allt vilket han ju i princip har gjort. 


Vi har inte gjort allt idag – vi får ju vara i parken imorgon också så lite har vi sparat tills dess. Men vi har testat på det mesta i form av karuseller, Legoparker, mat och glass. Vi har även in i Legoland Atlantis – ett perfekt avbrott från värmen och katusellåkandet.


Och så dagens favoritbild – taget i en sån där galen vatten-bergodalbana.. 


Det stör mig dock något fruktansvärt att Fredrik ser så oberörd ut – det var han INTE!  Vi andra visar tydligt vad vi tycker om situationen… 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: