LEGOLAND

Uppkopplingen är kass men ett litet bildregn från våra första timmar i ”Dragon Castle” här på Legoland tänkte jag bjuda på. Vi har rest hela dagen och bortsett från 108,50 EUR i fortkörningsböter (och stumma killar i baksätet när ”pappa blev jagad av polisen” och en pappa som försökte pruta hos tysk polis – nej, det gick inte) har dagen flutit på väldigt lugnt och smidigt.

Vårt rum – jag vill ta med mig det hem. Så himla fint. Genomtänkta detaljer överallt och bara sååå fint. Nere till höger är ”salen” drakslottet där Draken ligger och vaktar sina ägg i den stora öppna spisen. 

Självklart var vi tvungna att testa minigolfen. Jag vann!!! Har väl typ aldrig hänt. Harry sa när han gick och la sig att han älskar Legoland. Lilla hjärtat – han kommer få en chock imorgon när vi kommer in på riktiga Legoland. Han tror hotellområdet är Legoland och är sjukt nöjd redan nu, det visar på vilken nivå detta stället håller. Grymt! Än så länge är vi sjuuuukt imponerade av Lego Village som vi bor på. Sååå fint, fantastiska byggnader, magiskt rum och såklart vansinnigt barnvänligt med grymma lekplatser var och varannan meter.

Imorgon kommer dock eldprovet – är det en bra frukost?!? Fortsättning följer… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s