Summer tour 2016

Danmark


Dags för dagens uppdatering! Idag bytte vi land för första gången på denna resa. Över Öresundsbron och till Hvidovre. 


Det visade sig att Hvidovre är Sollentunas vänort. Sollentuna har en gata som heter Hvidovrestråket vet jag så efter lite knappande på GPS:en hittade vi den – Sollentuna Allé! 

Mer kultur än så blev det inte i den här ”stan”. Hvidovre är i princip ett stort villaområde så det finns inte mycket att se. Som tur är har hotellet bjudit på bättre sysselsättning i form av en inomhus-pool. Helt ensamma kunde vi plaska fritt så länge vi orkade. Lyxig middag på Mc Donalds och sen kom dagens sensation. Mamma på gym! 


Men till och med jag uppskattade en halvtomma på crosstrainern efter alla mil i bil. Kvällen har vi tillbringat nere i baren med spel och snacks. Nu när Harry lagt sig blir det fotboll för oss andra innan vi ska ladda för nytt land, massa mil och färjetur imorgon. 

Sommarlovet fortsätter… 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: