Summer tour 2016

På väg! 

Nu rullar vi! En månad på vift i Europa – sååå coolt! Första stoppet ikväll är Värnamo. Men imorgon checkar vi av första landsgränsen och åker till Danmark.

Innan vi åkte tömde vi spargrisarna. Efter lite detektivarbete hittade vi en ICA Maxi som hade en växelautomat. Inte helt lätt – när Fredrik ringde vår bank (Nordea) fick vi veta att inget Nordea-kontor har en växlingsautomat. Det är jävligt pissigt måste jag säga – bankerna numera hanterar ju inte pengar. Vem ska göra det då liksom?! 

Hur som så blev 7 kg blandade mynt 2620 sköna riksdaler till reskassan. 

Och så en så en sån där säkerhetspryl som bara är bra att ha. Beställde dessa armband på ICE112.se till killarna. Man väljer färg och text själv och kan även lägga till en hälsoprofil med extra info om man har någon sjukdom eller allergi tex. Skulle det hända något kan tex sjukvårdspersonal via en kod på baksidan på armbandet söka upp din profil och få all info. Himla smart! Jag hoppade dock det och nöjde mig med telefonnummer till mig o Fredrik. Killarna kan våra nummer men är man väl borttappad är det ju inte så säkert att man kommer ihåg. Nu ska vi bara se till så att ingen av dom behöver få använda dom! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: