Livet

Sommarlov (i regnet)

Idag var det då äntligen dags för Viktors skolavslutning. 4:an är avklarad och det har gått som en dans. Han är duktig vår stora kille. Fått massa beröm både för sitt skolarbete och sin mysiga person. Han är en grym kompis och en bra förebild för yngre elever. Man blir ju stolt ända ner i tårna av att höra sånt!

IMG_4095

Viktors lärare Jonas är helt magisk. Bara det att han är magister – så grymt med bra manliga förebilder i skolan – är ju guld värt men han är helt otroligt engagerad i barnen och grym på att göra det där lilla extra. Som på avslutningen – Jonas arbetslag kommer alltid tågande på led med honom själv i spetsen trummandes på en trumma. Varenda unge bara lyser av stolthet.

IMG_4089.JPG

I år hade alla klasser fått rösta fram vilken låt dom ville sjunga och Viktors klass körde en riktig klassiker med tillhörande dans.

Och som alltid är lärarnas låt själva höjdpunkten. Dom gör alltid om texten till en känd låt och det gissas vilt hemma i stugorna på vilken dom ska välja. I år var det dock många som gissade rätt – Självklart blev det Samir o Viktors ”Bada Nakna”.

Tyvärr hade regnet kommit här och med det ett högst olyckligt strömavbrott så istället för dånande högtalare fick lärarkåren köra mer eller mindre A cappella med bara en liten bärbar högtalare till hjälp. Men det gjorde inte det minsta – dom rockade ändå!

Efter själva showen samlades klassen i klassrummet igen för att krama om Jonas och ge honom en present. I år fick han ett upplevelse-presentkort där snabba bilar var inblandade. Vi avslutade med lite fika och sen bar det av till jobb och dagis för nästan alla – Viktor och Cilla däremot drog till Grönan och gick all in.

Det är ännu en sak som gör en varm ända in i mamma-hjärtat – att ha en bonusmamma som är GRYM. C är fenomenal och Viktor kunde inte ha fått en bättre Mamma 2. Vi är SÅ lyckligt lottade som har så grymt bra relation och sammanhållning i vår lilla bonusfamilj. När vi flyttat bor vi praktiskt taget på samma gata så då lär det bli spring i dörrarna – både på Viktor och på småkillarna som är superkompisar.

Nä, men om man ska ta och återgå till packningen då. EN ynka dag kvar på jobbet och sen draaaaaaaaar vi på söndag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: