Livet

Europamässan och lite kroppsfix

Idag är en sådär dag. En sån där dag när inget går riktigt som man tänkt sig. Hatar! 

Men för att fokusera på dagens höjdpunkter istället för bottennappen då.. 

Bästa nr 1 var Europamässan som Viktor och han klasspolare ordnat. Som dom jobbat! Dom har jobbat i grupper med ett land och ikväll redovisades allt deras jobb. Allt från bilder och texter till frågesport och mat från det land som dom skrivit om. Viktors grupp hade Frankrike så vi fick mumsa baguette och brie när vi läste på om Louvren, presidenten och Eiffeltornet. 


Jag blir så glad ända ner i magen över att Viktor går i en skola som låter barnen jobba på det här sättet och ännu gladare över att han har en lärare som är SÅ engagerad i barnen och hittar på nya roliga och kreativa sätt för att barnen ska VILJA lära sig. Viktor satt hemma i helgen och googlade, skrev och fixade bilder bara för att han VILLE – inte för att han va tvungen. Härligt!! 

Bästa nr 2 – min man ser på sin fru när det är nära vredesutbrott alt tårflod. Då skickar han iväg henne på en timma egentid. Denna kväll blev det en fotbehandling. Såå skönt och välbehövligt – både för fötterna och huvudet! 


Att jag sen var ute lite i sista sekunden och därför fick gå hem i engångstofflor är sånt man får ta! 

Och bästa nr 3 – mitt hår. Jag skulle gått till frissan idag men fick avboka för att gå på Europamässan istället. Ingen tid finns så långt ögat når hos en frisör (som jag vågar gå till) så jag körde en QuickFix hemma. En toning i lite ljus gulsot ton. Inte perfekt men täcker över utväxten över sommaren. Som tur är mår mitt hår grymt bra nu för tiden så jag hoppas att en sån här hemmatoning inte sabbat allt nu. Tänkte köra en omgång Olaplex om nån dag för att hjälpa mitt stackars barr på traven lite.. 


Bilder på färgen kommer imorgon – är ju ingen sensation som sagt men bättre än den gräsliga utväxten jag hade när jag började.

Ooops! Läggdags! Hörs imorgon! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: