Livet

En snabbis efter jobbet 

Fånga dagen ska man ju göra. Och efter en min själsliga inbrakning i den beryktade väggen 2013 är jag faktiskt rätt så duktig på det. Jag försöker verkligen hitta de där små tillfällena som ger så mycket energi. Idag gjorde jag precis som alla borde göra ibland. Slog ihop datorn på jobbet vid 15, medveten om att jag på grund av det kommer få slå på den ikväll igen men vad gör det – de där två timmarna eftermiddag utnyttjade jag till max. Åkte hem och packade ihop en fikakorg, hämtade Harry tidigt på dagis och åkte till stranden. Värt ALLT. Bara han och jag, lite fika och lite leksaker. 

Vi har myst, lekt i lekparken, läst lite böcker i skuggan och bara pratat. Det är helt magiskt hur mycket en 5-åring har att säga bara man lyssnar. 

Vi fick finbesök också. Inte för att dom på något sätt ville träffa oss – det var bara bullarna som lockade – men det är kul att dom är så modiga. Harry offrade sin sista bit på bullen till damen på bilden nedan. 


Efter 1,5 timme åkte vi hem och nu ska vi ladda för fredagsmys. Fredrik jobbar ikväll så vi är själva men det gör inget – himla mysigt det också. 

Ohh just det! Hade en privat visning idag också! Dom hade tydligen älskat huset!! Får se om det kanske dyker in ett bud i nästa vecka… Det här är sååå spännande! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: