Vilken feeling

God Morgon!!

Ni vet såna där mornar när man vaknar och direkt känner att det här kommer bli en sjukt bra dag!? Jag hade en sån morgon idag. Så himla härligt!

Startade med en morgonpromenad med Frasse som vanligt och självklart med Säker Stil-podden i öronen. Har ni inte lyssnat på den är det bara att sätta fart. Massa härligt mode-snack blandat med vardagsbestyr och lyx. Perfekt feel-good-mix.

Något annat som satte fart på morgonen var Harrys önskelåt på väg till dagis – Samir & Viktors nya ”Fick Feeling”. Jag kan ju inte låta bli  att älska dom här grabbarna. Låtarna är textmässigt katastrofala men ändå blir man glad ända ner i magen av deras musik. Jag och Harry körde maxvolym in på dagis och fick både en och annan förälder att höja på ögonbrynen. Men vad gör det? Vi hade ju feeling!

 

Kommentera