Livet

Måndag! 

Jag är inget måndagsfan.. Har inget emot nya veckor men är lite segstartad. Men det är bara att gilla läget och sparka igång veckan! Var ju inte inne på kontoret i fredags så jobblistan va lite väl lång men det gick fint det också. 

Den här veckan är det myyyyycket på schemat generellt. Fotografering för försäljningen, Fredrik jobbar borta flera dagar, fotbollsträningar, avslutning på simskolan och lite annat smått och gott. Bara ta en sak i taget dåra…

Skulle ta en bild på mina nya skor – från Din Sko och är som tofflor även för min opererade stackars fot!  Insåg dock efter första bilden att min utväxt är bedrövlig! Dags att gå till frissan med andra ord. Det är bara veckor kvar till semestern så den listan ska också påbörjas – allt man ska hinna fixa, förbereda, piffa och preppa inför 4 veckor. Härligt! Älskar såna listor – så mycket roligare än jobblistorna! 

Blus från Odd Molly och så min lilla bucket från Michael Kors. Väskkärlek när den är som allra bäst! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: