Livet

Måndag! 

Jag är inget måndagsfan.. Har inget emot nya veckor men är lite segstartad. Men det är bara att gilla läget och sparka igång veckan! Var ju inte inne på kontoret i fredags så jobblistan va lite väl lång men det gick fint det också. 

Den här veckan är det myyyyycket på schemat generellt. Fotografering för försäljningen, Fredrik jobbar borta flera dagar, fotbollsträningar, avslutning på simskolan och lite annat smått och gott. Bara ta en sak i taget dåra…

Skulle ta en bild på mina nya skor – från Din Sko och är som tofflor även för min opererade stackars fot!  Insåg dock efter första bilden att min utväxt är bedrövlig! Dags att gå till frissan med andra ord. Det är bara veckor kvar till semestern så den listan ska också påbörjas – allt man ska hinna fixa, förbereda, piffa och preppa inför 4 veckor. Härligt! Älskar såna listor – så mycket roligare än jobblistorna! 

Blus från Odd Molly och så min lilla bucket från Michael Kors. Väskkärlek när den är som allra bäst! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: