Livet

Mors dag 


Fick fina blommor redan i morse – passade ytterst fint på bordet på visningen!

Viiiiiilken dag! Blev väckt med en bamse-familje-kram på mors dag. Mammas hjärtan! 

Vi har städat, piffat och donat som dårar hela förmiddagen för en liten förvisning av vårt hus samt inför fotografering i nästa vecka. Killarna hängde med farmor en sväng så jag och Fredrik kunde gå bananas här hemma. Men när vi väl var klara blev det mors-dags-familje-mys för hela slanten. 

Vi drog till MOS och hittade en glad överraskning i form av ett roligt LEGO-event. Det var stora lego-gubbar överallt i Centrumet och på olika stationer kunde man bygga egna grejer som man fick ställa upp. Byggde man på 3 stationer fick man LEGO-diplom och kunde hämta ut ett pris på LEGO-butiken. 

Angry Birds the movie stod på önskelistan så nästa stopp blev på Filmstaden. Killarna (alla tre) gillade filmen men jag måste väl erkänna att jag inte tyckte den va kanon direkt. Men jag har å andra sidan aldrig spelat spelet heller så jag är nog inte en rättvis bedömare. Bio med familjen är dock alltid mysigt så jag är mer än nöjd ändå. 

Och så avslutade vi MOS-besöket med middag på O’learys. Gott och onyttigt! 

Väl hemma fick den här mamman ett superfint halsband i Mors dag-present. Mina killar alltså – snacka om att få en Mors dag med extra allt. ❤️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: