Livet

Dags för kurs (och SL) igen..

God morgon! 

Det viktigaste först – en visning till på huset ikväll innan ev. Budgivning drar igång i morgon. Vi ska kolla ikväll också så får vi se vad som händer sen. Spännande! 


Nåt annat spännande är att det är kursdags igen! Kurs är grymt kul men betyder ju också att jag måste ge mig hän åt SL och vår älskade kollektivtrafik. Jag gillar faktiskt att åka tåg. Sitta och läsa. Kolla på folk. Inte behöva göra ett dugg. MEN! Det är ju det här med böter på infartsparkeringen (japp, fick en till sist nu för att jag hade två hjul utanför rutan. Obs då på att det inte finns rutor utan parkeringen är en grusplan. 550 spänn extra till den redan billiga resan. Tack för det.) Men sen då SLs totala oförmåga att hålla tider. Även idag är det förseningar så det tåget jag sitter på nu är tydligen egentligen tåget innan. Men men, jag har tagit höjd för allt så jag bör komma i tid till min kurs ändå! 


Kursen denna gång är för övrigt två heldagar om artikelinformation som vi måste ladda upp för alla våra produkter så att våra kunder sen kan ladda ner och använda för planering av butiker, trycksaker och annat. Det här är delar av mitt nya jobb så det är såklart superkul! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: