Livet

Feel good music

God morgon och full fart mot helgen!

Jag älskar ju min bil – den har fått alldeles för lite tid härpå bloggen. Måste nog göra ett bilinlägg när jag tvättat pärlan nästa gång. Hur som – en utav de bästa sakerna med min kärra är ljudet. Det är ju då ett flådigt BOSE system som poppar på himla bra. Jag och Harry poppar allt som oftast allt vi kan på väg till eller från dagis och då poppar vi högt. Han tycker det är jättebusigt och det allra bästa är om vi dessutom vevar ner rutorna lite – han älskar det!

Ungen har ju dessutom bra musiksmak så det är inte mamma emot att vrida upp volymen lite. Harry har en egen lista på min spotify som vi hela tiden uppdaterar med de bästa låtarna. De senaste tillskotten är ju inte helt oväntat från Mello – dels Rysslands låt men också Justin Timberlakes mellanakt. Sjukt bra och grymma feelgood-låtar för att komma in helgstämning!

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: