Det här med att kryssa på en vardag

Så. Med en dags mellanlandning på jobbet måste jag sammanfatta det här med att kryssa på en vardag som en hit. Verkligen. Det är liksom allt det braiga och mysiga med kryssning men utan alla dräggiga äckliga människor som låter, skriker, trängs och beter sig illa. Det är en trevlig middag med magisk utsikt utan dårar som häller i sig vin från tappkranar och skräniga kids som hoppade middagen till förmån för färdigblanad GT på burk.

Lugn och ro. God mat. Stor, härlig hytt. Nästan ensamna på SPA. Shopping i Taxfree. Allt blir så sjukt mycket trevligare utan människor. Jag får nog ta och inse att jag har mer utbyte av 75+ generationen än min egen. Sorgligt men sant. Alla kryssar ju som dom vill men tisdagar är helt klart min dag.

Det allra bästa är att det kändes som om vi varit borta i flera dagar när vi kom hem. Man hinner så sjukt mycket på det där dygnet så man tror man varit på weekend när man kommer hem. Snacka om mervärde.

Det allra bästa nummer 2 är att om man åker tisdag som vi gjorde så jobbar man ju sen bara idag, torsdag, och sen är det fredag och helg igen. Himla smidigt.

Blir fler kryssningar för oss – vi blev ju till och med medlemmar i Viking club!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s