Äventyren

Diamanter på Cinderella


Japp – det är alltså på tjusiga Finlandsbåten Cinderella vi firar vår andra bröllopsdag. Såååå olikt oss men man får inte vara sämre än man ändrar sig. 

Hytten den här resan levererar över förväntan. Så här kan jag kryssa ofta! 

Vi sa att vi skulle hoppa över presenter men så stod plötsligt den där lilla svarta asken som man bara vet innehåller det där perfekta! 


Och denna lilla ask innehöll precis det perfekta. I roséguld med matt rosa sten. Omringad av diamanter. Som jag älskar dom! 

Nu ligger vi lågt ett par timmar, kollar Stockholms underbara skärgård och korkar upp skumpan. Senare ikväll väntar skaldjursplatå och färgglada drinkar. Bara jag och min man. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: