Livet

Blandad dag med så många plus

Hej hopp god kväll!

 

Det här har verkligen varit en dag av många överraskningar – Fick till en PW på morgonens (bara en sån sak), studsade till jobbet i grymma nya skor och byxor, blev utskälld efter noter av en person på telefon redan före 9 på jobbet (härligt med måndagspigga människor), fick en hyggligt produktiv resterande arbetsdag utan att helt flippa på den F-Bannade pålmaskinen utanför fönstret.

Skor – Tamaris // Byxor – Kappahl // Blus – H&M // Väska – LV

Hämtade Harry på dagis och hade med hans kick-bike och vi fick en sån där underbar promenad hem när man pratar om allt mellan himmel och jord. Vi åkte ner till ICA och gick bananas i delikatessen. Ännu mer mys när vi käkade finmiddag bara han och jag. Hann med både några maskiner tvätt, damsugning och städning av köket utan att ens känna mig stressad. Avrundande med en sväng med Frasse och lite häng i lekparken innan Harry gick och la sig. Där mitt i dök min fina vän P upp så vi fick en till en stund bara hon och jag för lite ventilering och välbehövt tjejsnack.

IMG_3628

Och dagens bästa – Harry behöver nya sandaler, gummistövlar och ”foppatofflor” – satte mig därför och började surfa efter just detta då det slog mig att Viktor hade ett par superfina sandaler från Timberland. Ut i garaget som en oljad blixt och döm om min förvåning när jag i en låda hittar – Tadaa – just precis stövlar, foppisar (med spindelmannen på! Bara det liksom!) och dessa grymma sandaler. Mäter och samtliga par är i PERFEKT storlek. Återbruk av allra bästa sort. BAM!

IMG_3632.JPG

Att det här är stormbrorsans gamla dojjor kommer ju bara göra det hela ännu bättre – allt Viktor gör, säger, tycker, använder eller har är liksom det BÄSTA i Harrys ögon. Så himla bra!

Och just det – hämtade ett paket med ett GRYMT traderafynd. Ett Marc Jacobs fodral till min jobbdator. Vann auktionen på ett par ynka hundralappar och tänkte att det skulle komma ett beggat fodral i förhoppningsvis hyggligt skick. Men det är NYTT! Aldrig använt. Hur grymt!?

Den här dagen stänger vi som fantastiskt lyckad. Och en måndag liksom. BAM igen!

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: