Lite sommar med Harry

Vilken helg det har varit – heeeelt underbart. Vi har bara haft lata dagar i solen. Mestadels har vi ju fixat och donat med den nya rabatten (som nu är klar! yeah!) men lite små äventyr i skogen och runt i lekparker har vi hunnit också.

IMG_3590IMG_3592IMG_3593

Men åhl va Frasse hade velat komma  upp i den där gungan. Funderade en snabb sekund på att lyfta upp honom men insåg snabbt att han kunde göra sig väldigt illa när han, förmodligen, skulle få panik och kasta sig av. Han fick nöja sig med att gräva i sandlådan.

Chockartat nog fick jag ett ryck, efter ett grymt initiativ av en vän, och anmälde mig till vårruset 23 maj. Hoppsan – dags att börja träna. Så i eftermiddags var det dags – 5 km. Och jag skriver ju detta så jag överlevde men det var fasen på håret. Blir till att ligga i om jag inte ska behöva krypa över mållinjen om ett par veckor. Fortsättningen följer i detta givetvis!

13147387_10153383131151152_3638970507574924937_o

Helt färdig men sjukt nöjd! Imorgon blir det en ny vända. Nu jäklar gäller det att sätta fart!

En maskin tvätt ska hängas som avslutning på den här helgen – imorgon är det nya tag på en ny vecka. Har inte riktigt koll på kalendern så det kan bli en späntade rivstart imorgon när jag kommer till jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s