Med grävmaskin

Ska man gräva en rabatt kan man använda en spade. Eller en grävmaskin. Så går det fortare. Alltså själva grävandet. Att hämta, köra hem, köra fram och sen köra tillbaka till släpet, köra tillbaka och lasta av den igen tar ju lite extra tid då. Men vad gör det? Gräva rabatten tog en kvart! 

Det är också av största vikt att ha en Sverige-BSK-spelare med som kollar gräskvaliten. Med en spade. För alla vet att det är med en spade man kollar gräset. 

Det är skitsvårt att få plattor att stå rakt och samtidigt i en rund form. Man kan behöva skilja sig och döda för mindre. Till slut inser man att både skilsmässa och mord är skitjobbigt och nöjer sig med att det är nästan rakt och nästan runt. 

Sen till det riktigt roliga – gå bananas på Plantagen! Buxbom, klematis, lavendel, brudspirea, löjtnantshjärtan och lite annat smått och gott fick följa med hem. 

Och så vart det skitjobbigt igen – 25 säckar jord, gödning och sån där bark ska släpas från högarna på Bauhaus till en vagn. Sen från vagnen in i bilen. Sen från bilen till tomten. Sen från den högen till själva rabatten. Mord är inte uteslutet igen. 

Men. Så plötsligt. Magi! När man står där med vattenslangen med det nya munstycket som har 14 (!!) lägen och känner sig som Bosse Rappne. Då är livet bra jävla fint. Min rabatt! Kärlek! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s