Hus och Hem,  Pyssel och Fix

Med grävmaskin

Ska man gräva en rabatt kan man använda en spade. Eller en grävmaskin. Så går det fortare. Alltså själva grävandet. Att hämta, köra hem, köra fram och sen köra tillbaka till släpet, köra tillbaka och lasta av den igen tar ju lite extra tid då. Men vad gör det? Gräva rabatten tog en kvart! 

Det är också av största vikt att ha en Sverige-BSK-spelare med som kollar gräskvaliten. Med en spade. För alla vet att det är med en spade man kollar gräset. 

Det är skitsvårt att få plattor att stå rakt och samtidigt i en rund form. Man kan behöva skilja sig och döda för mindre. Till slut inser man att både skilsmässa och mord är skitjobbigt och nöjer sig med att det är nästan rakt och nästan runt. 

Sen till det riktigt roliga – gå bananas på Plantagen! Buxbom, klematis, lavendel, brudspirea, löjtnantshjärtan och lite annat smått och gott fick följa med hem. 

Och så vart det skitjobbigt igen – 25 säckar jord, gödning och sån där bark ska släpas från högarna på Bauhaus till en vagn. Sen från vagnen in i bilen. Sen från bilen till tomten. Sen från den högen till själva rabatten. Mord är inte uteslutet igen. 

Men. Så plötsligt. Magi! När man står där med vattenslangen med det nya munstycket som har 14 (!!) lägen och känner sig som Bosse Rappne. Då är livet bra jävla fint. Min rabatt! Kärlek! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: