Livet,  Maten

Långhelg

4 lediga dagar framför oss – hur härligt?!? 

Vi startar upp den här minisemestern med grillmiddag och häng i trädgården. 

Bara färgen på himlen gör ju att man blir lycklig! Jag och Harry var ju bara tvungna att knäppa av ett par groupies. Älskar att Harry gillar att vara med på bild fortfarande! 

En annan snubbe som inte har något emot att vara med på bild är Frasse. Han tittar nyfiket in i kameran oavsett tidpunkt! 

Han kör dessutom avancerade poser i bästa modellanda. Man märker verkligen hur kul han tycker att det är att vara ute i fint skönt väder men också hur extra lycklig han blir när vi är ute allihop. 

Och så grillmästaren då – han vill INTE va med på bild så honom smygfotar jag. Kycklingklubbor stor på menyn idag! 

Och jag körde tillbehören som vanligt. Testade Pauluns Supermix för första gången idag. Grymt gott! Till och med Harry sa att ”det här riset är jättegott”. 

Så smidigt – koka vatten, häll i påsen och koka på låg värme 20 min. Klart! Smaksatt och kryddat redan så det är bara att hugga in. Jag spetsade dock med färsk paprika, avokado och några hackade soltorkade tomater. Och så en mozzarellasallad med tomat och färsk basilika. Så enkelt och såååå gott! 


Nu ska Minihopp sova och vi slänga oss i soffan och kolla på en film! Ledighet när den är som allra bäst! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: